Testimonials

Petra

Kees is een enthousiaste docent. Hij heeft duidelijk voor ogen wat hij je zou willen leren, maar staat daarbij zeker ook open voor behoeftes van zijn leerlingen. De lessen zijn heel relaxed. Tijdens de les speelt hij regelmatig op zijn saxofoon mee. Heerlijk klinkt dat. Geeft een geweldige kick.

 

Martine

Lars (8 jaar) heeft nu  bijna een jaar les van Kees. Leuke, geduldige saxofoonleraar die volgens Lars “heel goed saxofoon kan spelen”. Lars verheugt zich elke dinsdag weer op de les.

Lars mist je nog steeds als saxofoonleraar. Als je ooit weer naar Groningen komt….. Tot die tijd raad ik Kees aan bij alle Amsterdamse kinderen.

 

Tanja

Prettige en inspirerende lessen, met altijd wel rake tips. Echt een goede saxofoonleraar, ik had ruim 20 jaar niet gespeeld en Kees heeft me in 20 lessen weer goed op gang gebracht, ik heb veel bijgeleerd.

 

Marjon

Behalve dat Kees een geweldige saxofonist is kan hij ook goed les geven.  Zowel mijn dochter (11 jaar)  en ikzelf (40 jaar) zijn erg tevreden op de manier waarop Kees de lessen invulling geeft.  Hij neemt alle tijd en is erg relaxed wat bijzonder prettig is. We gaan allebei met heel veel plezier heen.  Voor de mensen die nog twijfelen: gewoon proefles nemen. Kees voor jou absoluut een positieve duim!!

 

Trudi

De lessen zijn altijd leuk. Met improvisatie en samenspel, met opbouwende kritiek. Ik kan de lessen zeker aanbevelen.