Recensies

Job

Kees is een leuke en fijne docent die zorgt dat mijn zoon Floris (foto) (9 jaar) met veel plezier naar les gaat en enthousiast weer naar buiten komt!

Eline

Ik zit nu ruim een jaar op saxofoon les bij Kees. Ik vind het iedere week weer leuk om naar Kees te gaan.

Ik leer steeds iets nieuws en Kees is heel lief hij zegt dat eigenlijk niks fout is en Kees geeft je veel vertrouwen. Ik ben gek op mijn saxofoon, als je speelt geeft het namelijk een  heel fijn gevoel!

Martine

Lars (8 jaar) heeft nu  bijna een jaar les van Kees. Leuke, geduldige saxofoonleraar die volgens Lars “heel goed saxofoon kan spelen”. Lars verheugt zich elke dinsdag weer op de les.

Lars mist je nog steeds als saxofoonleraar. Als je ooit weer naar Groningen komt….. Tot die tijd raad ik Kees aan bij alle Amsterdamse kinderen.

Petra

Kees is een enthousiaste docent. Hij heeft duidelijk voor ogen wat hij je zou willen leren, maar staat daarbij zeker ook open voor behoeftes van zijn leerlingen. De lessen zijn heel relaxed. Tijdens de les speelt hij regelmatig op zijn saxofoon mee. Heerlijk klinkt dat. Geeft een geweldige kick.

Anita

Kees weet alles op een duidelijke en rustige manier uit te leggen. De lessen zijn heel afwisselend; uit een leerboek of van bladmuziek met verschillende muziekstijlen, solo’s, samenspel, oefenen met tonen, technieken, etc. Ik verheug me altijd op de lessen omdat ik weet dat ik elke les weer iets nieuws ga leren.

Marjon

Behalve dat Kees een geweldige saxofonist is kan hij ook goed les geven.  Zowel mijn dochter Marjet (foto) (11 jaar)  als ik (40 jaar) zijn erg tevreden op de manier waarop Kees de lessen invulling geeft.  Hij neemt alle tijd en is erg relaxed wat bijzonder prettig is. We gaan allebei met heel veel plezier heen.  Voor de mensen die nog twijfelen: gewoon proefles nemen. Kees voor jou absoluut een positieve duim!!

Amanda

Kees is een heel fijne docent die geduldig alles uitlegt. Hij merkt goed op waar de ontwikkeling ligt en weet dit op creatieve en speelse wijze bij te brengen. Ik heb een saxofoon gehuurd bij Kees, een mooie “klassieker”. Mocht je saxofoonles overwegen, dan kan ik Kees zeker aanraden!